Deltagande företag – Våra nöjda kunder

Ring eller maila för muntliga referenser. Se några av dem nedan.

Jag känner stor skillnad efter programmet, Jag är lugnare. Släpper irritation på 2 sek. 100% bättre på konflikthantering. Mina kontrollbehov har minskat.
Här förenas nytta med nöje i ren självinsikt. Vill bara fortsätta.
Joakim Magnusson

VD, Jensens Byggkomponenter

Den största hjälpen är att jag blivit mer närvarande. Jag kan ta en sak i taget och leva i nuet. Det är lätt att ta kontakt med de personer som tidigare varit en svag länk.

Anton Nilsson

Servicechef, Maskingruppen AB

Jag känner mig trygg att hantera tuffa situationer utan att låta energin tryta. Tvärtom kan jag fyllas av energi. Jag har fått en distans till olika situationer. Det gör att jag kan vara mentalt klarare och ta bättre beslut. Jag har fått verktyg som jag använder i olika situationer. Jag är mer medveten. Detta är något som alla skulle gå. En personlig utveckling som gör livet roligare.

Marie Hoff

Bostadschef, Ängelholmshem

Jag har mer struktur. Känner ett lugn och vågar ta plats. Jag är mer mig själv och litar på mig. Vågar gå min väg och vågar göra fel samt lyssnar på andras misstag. Det bästa var allt coachande med tips och trix samt att få reminder varje vecka.

Maria Nordbergh

Trafikskolechef, Tommy Nordbergh Maskin & Transport AB

Här finns verktyg man kan använda sig av. Detta är som nyckeln till att låsa upp dina förmågor och din unikhet. Det har gett mig insikt om att det blir mer lönsamt om man släpper in människor för att både ge och ta emot.

Martin Jönsson

VD, Pultech AB

Jag har fått fantastiska verktyg pedagogiskt förklarade. Jag är tryggare, gladare, tydligare och mer modig. Livsglädjen och nyfikenheten på andra har ökat. Detta är ett ledarskapsprogram för alla, såväl privat som i yrkeslivet. Fokus på självledarskap för att kunna leda andra.

Malin Tan

Kommunikatör

Jag har väckt inspirationen av ledaren i mig. Det är som jag gått en livsstilskurs i ledarskap där man pushar sig utanför sin comfort zone. Jag har fått ett större lugn nom mig som ledare.

Anton Nakic

CEO, Bon Sena AB

Jag har fått konkreta verktyg som jag enkelt har kunnat använda i vardagen. Jag har blivit både avspänd och modig på samma gång. Speciellt givande med det ”inre” ledarskapet som saknas i många andra utbildningar. Både kunniga och inspirerande ledare.

Nina Trobäck

Consultant Manager, Visma

Detta är ett aktivt program i ledarskap – sluta tänk börja gör! Jag står trygg i min fulla potential i betydligt fler tillfällen än tidigare. Inte bara på utsidan utan lugnet känns hela vägen in.

Emma Nilsson

HR-partner, Ahlsell

KONTAKTA MIG, JAG VILL VETA MER.

Programmet pågår under 3 dagar med 4 veckor mellan varje steg. Om Pandemiläget innebär restriktioner för att ses fysiskt, flyttas grupperna fram en månad i taget. Deltagarna underrättas löpande.

VÅREN 2023

Marina Plaza, Helsingborg, tisdagar           
15 feb, 7 mar, 18 apr 

Marina Plaza, Helsingborg, onsdagar         
8 feb,  8 mar, 19 apr

Hotell Odin Odins Tak, Göteborg,  torsdagar                   9 feb, 9 mar, 20 april 

Norra Latin, Stockholm, Mûnchen, tisdagar                      14 feb. 14 mar, 25 apr

Utbildningsledare

Helsingborg
Pernilla Tillander & Helena Ivarsson

Göteborg
Pernilla Tillander & Helena Ivarsson

Stockholm
Pernilla Tillander & Helena Ivarsson

_____________________________________________

Investering 17 900kr ex. moms.                                     Inkl. mat fika och konferensavgifter.

Redan innan utbildningen börjar, har du satt upp dina mål med vad du vill uppnå/förändra/förstärka. Du gör en tydlig överenskommelse, antingen med dig själv, eller tillsammans med din chef, och låter oss ta del av det vid kursstart. Sedan förseglar vi det du skrivit ner, och öppnar det vid sista dagens slut för att utvärdera och fira skillnaden, då du också diplomeras.

Jag kan ibland bli lite trött på personer som säger att de kan förändra, men detta har verkligen fungerat med praktiska övningar. Jag har verkligen sett deltagare, inklusive mig själv förändras och utvecklas.

Rickard Månsson

Handlare, Ica Supermarket, Linero

Ett utmanade och insiktsfullt program som ger otroligt mycket självkännedom. Användbart.

Det har gett ett mervärde både i arbetsliv och privat.

Kamilla Nilsson

Kamilla Nilsson Bokningschef, AllCon Service AB

Jag är mållös. Hade aldrig förväntat mig att det skulle ge så mycket. Jag har en trygghet och ett lugn över att kunna möta hinder och motgångar i alla lägen. Det är en utbildning i hur man kan blir en bättre person för sig själv och sin omgivning. 

Christoffer Söderberg

CEO, Blaser Group

Omvälvande! Inte likt något annat ledarskapsprogram jag gått. Jag har fått insikt om mig på ett annat sätt. Jag står stadigare och självkänslan växer.

Lotta Gudmundsson

Butikschef, Kvantum Klippan

Jag står stadigare tack vare bra verktyg och jag vet därmed hur jag ska agera i olika situationer. Jag förstår hur viktig glädjen är i allt.

Jean Lundin

HR, MariboHilleshög Research AB

Skillnaden som gör skillnaden är du. Mycket pedagogiskt upplägg. Detta skiljer sig från allt jag gått. Jag har fått insikt om vem jag verkligen är.

Thomas Frenning

Fortitudo Sales & coaching

Om du verkligen vill stärka din självkänsla och vågar gå utanför boxen för att få insikt.

Henrik Olandersson

Verksamhetschef, NP Nilsson

Jag har fått verktyg för att på bästa möjliga sätt, för att på ett rättvist och medvetet sätt, kunna arbeta med mina medarbetare.

Johan Larsson

Arbetsledare, Svenskt byggmontage

Pernilla och Elenor har verkligen skapat en utbildning som gör skillnad byggd på glädje och egenansvar. Coachande, utmanande och lärorik. Det har påverkat både mitt privatliv och arbetsliv

Caroline Sverre Lund

Butikschef, Ahlsell

Detta är det bästa och mest effektiva Ledarskapsprogrammet. Jag känner mig värdefull, modig och tacksam. Så många verktyg jag kan använda direkt. Oväntat för den här typen av utbildning. 

Anna Lindquist

ICA-handlare, Supermarket Vallås

Jag känner att jag har vuxit som ledare och som människa. Jag är tydligare, modigare, och har roligare på jobbet. Vill du lära känna dig själv både privat och arbetsmässigt, GÅ DEN!

Josef Svensson

Ledare på Bageriet, Maxi Hässleholm

Genom er utbildning utvecklade jag inte bara mitt ledarskap utan även mig själv och framförallt förståelsen för våra olikheter. Utbildningen var så bra att jag även skickade dit mina tre arbetsledare!

Johanna Rahl

Ägare, Trädgårdslycka AB

Ett supertydligt program med konkreta verktyg, tydliga syften och måluppfyllelse. Jag vågar bjuda mer på mig själv och vara en modig ledare. Alla bör gå denna kurs.

Jenny Hua

Bona Sweden AB

Det känns som att jag har blivit 50cm längre. Mer självsäker och jag känner mig tydligare i mina möten. En kurs med bra blandning av fakta och redskap för alla tillfällen. Alla både ledare och medarbetare borde gå den.

Thed Sjöbåge

Försäljningschef, Maxi Kristianstad

En praktisk Ledarskapsutbildning som ger bra och nyttiga verktyg som fungerar.

Dan Pikulik

Project Manager, Human IT

Jag känner mig säkrare i mig själv och tydligare i min ledarroll. En rolig och inspirerande kurs där du lär känna dig själv och lär dig ta fram de verktyg som just DU behöver.

Ida Toral

Arbetsledare, Trädgårdslycka AB

Jag behåller min energi i oväntade situationer. En utbildning med verktyg jag inte fått i tidigare ledarskapskurser.

Pernilla Hörstedt

Butikschef, NP Nilsson Bygg

Man får mycket övning som knyter an till verktygen. Jag har mer energi och glädje och är modigare som person och ledare. Jag har lärt känna mitt inre och hur jag ska ta hand om och utveckla det. Jag har höjt min bästa nivå. Ledarna är tydliga med mycket energi.

Jörgen Carlsson

Manager Sales Solution Team, Assa Abloy

Detta är inte bara en ledarskapskurs utan en livsomvälvande upplevelse!

Sessan Sjöholm

VD, Happy Moose

Tankens kraft är min religion och övertygelse. Tack vare Likeaboss verktyg, blir jag ständigt påmind om detta. Glädje ger kraft! Kursledarna kan verkligen sin sak.

Johan Rydberg

Know-It

Ledarskapsprogram som ett lyckopiller. Jag har blivit gladare, starkare och säkrare i mig. Jag ser mig alltid utifrån mitt bästa jag. Kursledarna levererar med inlevelse och kärlek.

Mikael Ask

NP Nilsson

Jag känner mig säker i min roll som ledare. Programmet kändes komplett för vår väg till en frisk organisation.

Petra Vollertsen

Ägare, Lyckohällans Förskola

Totalt omvälvande! Jag står stadigare i mig själv. Jag är tydligare och mer kommunikativ. Tänk att totalt främmande människor, så fort kan bli så nära. Fantastiska verktyg som sätter sig i medvetandet direkt.

Andreas Kippner

Ansvarig produktionsplanering, Välinge Innovation Sweden AB

Ledarskapsprogram extra allt. Där man inte bara utvecklar ledarskapet, utan även dig själv. Alla verktyg och teorierna bakom hade jag någorlunda vetskap om, men så bra det var att få arbeta praktiskt så att det blir användbart. Jag har fått större reflektion och ser vardagen med andra ögon. Ökad tydlighet och medvetenhet. 

Cecilia Kronqvist

HR Konsult, Svedala Kommun

Jag säger till ALLA , bara gå den! Jag har fått bättre balans och  både ökad självinsikt och målmedvetenhet.

Rickard Lejon

Ägare, ABR ELINSTALLATIONER

En utbildning utöver det vanliga. Man måste uppleva för att förstå vad den gör för dig som person och ledare. Jag har fått nya tankebanor som gett mig ett helt nytt synsätt på mig själv och mitt ledarskap. Ett program som kommer med riktigt bra verktyg.

Sofia Morell

ICA-handlare, Nära City Helsingborg

Jag har blivit mer tillåtande mot mig själv och andra. Programmet ger dig redskap att hantera alla situationer som hjälper dig i både vardags och yrkesliv. Kursledarna överträffade mina förväntningar. Kravlöst och kul. Jag kände mig så trygg och bekväm med alla moment och övningar.

Cecilia Hansson

Bona Sweden AB

Jag har blivit mer öppen och fått nya verktyg. Jag kan lyfta problem på ett bättre sätt och driva mina medarbetare i rätt riktning – mot glädje.

Conny Nilsson

VD, AllCon Service AB

Du växer som människa. Jag vågar både visa mod och inte ta mig själv på för stort allvar.

Anita Kos Johnsson

Arbetsledare, Trädgårdslycka

Jag känner mig tryggare i min roll som ledare, och har mer förståelse för att vi är olika. Programmet är mycket lärorikt. En personlig utveckling.

Arben Ramadani

NP Nilsson Bygg en del av Woody Bygghandel

Jag är mer positiv och mer motiverad att göra skillnader i mitt team. Jag har blivit en bättre version av mig.

André Larsson

SA Bygg

Jag känner mer Power och trygghet i mig själv. Jag har blivit en gladare, modigare och en roligare och mer energifull medarbetare. Detta är ett program där du verkligen får verktyg att leda dig själv och både ha roligt och blir utmanad längs vägen. Jag älskar kursledarnas samspel och hur de kompletterar varandra.

Cecilia Lindh

HR, Visma

Detta är inte bara en Ledarskapsutbildning utan även en personlig utveckling.  Jag är modigare, tydligare och mer närvarande. Jag har fått större insikt i min betydelse för omgivningen.

Magnus Funder Holmberg

Owner, IT Automation AB

Några av våra kunders företag

Hör av er för referenser och hur vi jobbar med dem

 

ABA-Skol, ABR EL, AByggkonsult, Airson, Ahlsell, Allcon Service Ab, Analyytic, Areco Construktor, Assa Abloy, BAB- Bygg, Bjäre Entreprenad, BK Medical AB, Blackpowder Firearms, Blaser Group, Bona Sweden AB, Bärgarna i Ängelholm, Cardello, Cetong, CGI, C Top To Toe, EFSEQR AB, Elkraftgruppen, Elopak, EWP Windtower Production AB, Fontänhuset Båstad, Fortitudo Sales & coaching, Go PURE, Happy Moose weddesign, Human IT, Ica Kvantum Klippan , Ica Nära Glimåkra, Ica Nära Helsingborg,  Ica Supermarket Linero Ica Supermarket Grästorp, Ica Supermarket Vallås, Ice Cream Business, It Automation, Karaten Bygg, Kvantum Ica Gislaved, Kvantum Ica Norrköping,  Leeman Entreprenad, Lejongårdar AB, Lilla Kuben, Lyckohällans Förskola, MariboHilleshög, Mats Svensson PPM, Maxi Ica Hässleholm, Maxi Ica Kristianstad, Maxi Ica Malmö,  Maxi, Ica Borås, Maxi Ica Munkebäck,, Maxi Ica Växjö, Maxi Ica Ängelholm, Med Naturen, Montessori Lilla Kuben, Murarn i Mellbystrand, Nerds of Sweden, Nordskiffer AB, NP Nilsson, Odd X Solo hair & barbers, Point design, Rejlers, Resurs Bank. SA-Bygg, SP-Chark, Sonens VVS AB, Svedala Kommun, Svenskt Byggmontage, Sweco Energy AB, Synsam Ängelholm, Söderåsens Tandklinik, Taudien Training, Trädgårdslycka, Vattnets Hus Kunskapsporten, Veda Management, Visma, Ängelholms Näringsliv, Ängelholms Kommun, Öresundskraft

13 + 3 =

BESÖKSADRESS Kajpromenaden 8A, 252 67 HELSINGBORG
FAKTURAADRESS  Tre Rosors väg 6, 266 51 Vejbystrand
MAIL info@likeabossacademy.se


PERNILLA 073-251 68 81   PERNILLA@LIKEABOSSACADEMY.SE


Marlene 073-641 66 06 MARLENE@LIKEABOSSACADEMY.SE